Vi har tidligere fortalt litt om hvem vi er og hva vi driver med, og vi håper det har gitt et godt innblikk. Vi er en liten klubb lokalt i Aust-Agder, men vi har en god kontakt med det nasjonale forbundet som hjelper oss mye. Det vil si at vi kan dra rundt i landet for å være med på forskjellige utstillinger og SM. Det er gøy for oss å ha muligheten til å møte andre katteinteresserte i landet. Derfor er det en medlemsavgift for å være medlem hos oss. Dette dekker et magasin i året og andre fordeler du får fra oss.

Vi i Agderkatten jobber for et sunt hold av katter og det dreier seg rett og slett om dyrehold og hvordan man skal ha en katt. Vi gjør oppmerksomme på kattens egenart og hvordan man kan beskytte katten som egen rase. Det er god dyrevelferd i den opplæringen vi driver med i Agderkatten, og vi ser det har gitt resultater både for dyr og mennesker i gjennom tiden vi har drevet på.

Dedikerte å verne

Våre medlemmer er dedikerte på å verne om alle våre katter i landet, og ved at det er 760 forskjellige katteraser og typer i Norge, så kreves det litt mer kunnskap for å holde et dyr enn det er å mate det.

Katten er noe spesielt, og det er det vi liker så godt. Det er viktig å opprettholde en kjærlig innstilling til dyret, selv om det kan være relativt lunefullt. Via kontakt med 40 andre katteklubber i landet deler vi erfaringer og kunnskap som skal komme alle til gode. Det vi setter i fokus er rett og slett kattens velvære. Det er ingenting som kommer før dette. Vi har holdt på å mange år nå, og vi har hatt medlemmer som har vært med siden starten, og det er har gjort at det er en sosial gjeng som kjenner hverandre privat også. Det er aldri kjedelig når kattene er samlet og eierne likeså.

Du kan enkelt komme innom for å ta en prat med oss, eller sende oss en mail hvis du har noen spørsmål. Vi er behjelpelige med å finne de rette svarene til deg, og det gjelder enten du har lyst til å skaffe deg en katt eller om du allerede eier en katt.